NOVINKY

Pivo na čepu - Rarach

Jak víte, tak se snažíme v naší restauraci nabídnout buď zajímavé, či netradiční speciality. Od prostředí, stylu vaření a jídla, konče i dobrým pitím. Nyní vás informujeme, co máme naraženo jako pivní novinku na čepu.

Říká se, že dobrý sládek se pozná podle desítky a u Slánského Raracha to platí dvojnásob!

Myšlenka vzniku 10. stupňového piva přišla přímo od hostů Pivovaru Antoš, a proto i jméno bylo vybráno z nápadů nejen slánských obyvatel. Slánský Rarach se řadí mezi poctivou českou “desítku”. Svou plnou chutí a výraznou hořkostí se stal velmi oblíbeným především v teplých letních měsících. Pivo je vařené ze dvou druhů sladů (bavorský a plzeňský) a chmeleno dvěma druhy žateckého chmele. Málokdo by u tohoto piva poznal, že pije „jen“ desítku.

Rarach 10°
- alkohol: 4.2%
- hořkost 25

 

VRÁTIT SE ZPĚT PROBĚHLÉ AKCE